Estrada

Tigrasti šal i džemper: Vesna Zmijanac viđena na aerodromu u neobičnom stajlingu, evo ko joj je vukao kofere

Pjevačica Vesna Zmijanac viđena je na aerodromu Nikola Tesla dok se vraćala sa jednog svog nastupa.

Naime, čini se da je Vesna pokušala da se “kamuflira”, ali joj to nije pošlo za rukom.

Pjevačica je imala šešir koji joj je gotovo prekrivao lice, kao i šal, ali i braon džemper.Njen kofer preuzeo je pjevačicin član benda, koji se kao pravi džentlmen potrudio da Vesna ne vodi brigu ni o čemu, piše Blic.

Da podsjetimo, o “rivalitetu” Lepe Brene (63) i Vesne Zmijanac (66) priča se već decenijama, a Vesna je nedavno javno prokomentarisala koleginicu, a njene riječi mnoge su iznenadile.

– Ja sam uvijek žalila što nisam šoumen kao Brena, nego sam ozbiljan pjevač – istakla je prvo Vesna Zmijanac.

– Što se tiče samog nekog rivalstva, to je više bilo kojoj je punija hala, da li meni ili njoj. Ovako smo sasvim bile okej, i dan-danas smo – navodi vlasnica hitova “Jorgovani” i “Idem preko zemlje Srbije”.

Vesna je ovom prilikom spomenula i kocku, te istakla da je nikad nije zanimala, dok je sa alkoholom drugačija situacija.

– Nisam nikad kockala, nije mi bilo zanimljivo. Znala sam da odem, da me neko od kolega povede da gledam. Bude mi pola sata interesantno i onda mi postane dosadno. Sreća moja, samo mi je još to falilo na sve – rekla je ona.

– Voljela sam, i volim i danas, kad radim i pjevam da popijem čašu viskija ili čašu vina, prosto ne mogu da pjevam cijelu noć i gledam kako se svi vesele, a ja pijem čaj – zaključila je pjevačica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button