Vijesti Top 5

“U meni i dalje tinja neka iskra”: Dedo malene Danke u suzama otvorio dušu!

Milan, deda ubijene Danke Ilić (2) i otac Miloša Ilića otvorio je dušu medijima u Boru i potvrdio da će se porodica zvanično oglasiti onda kada se istraga privede kraju.
On je, očima punim suza, otkrio da u njemu i dalje tinja neka iskra da je Danka živa, jer traga tijelu njegove dvogodišnje unuke i dalje nema.

– Iako sam i dalje u šoku, u meni i dalje tinja neka iskra, jer nijednog traga nema – kaže Milan. Dankin djed dodaje i da su u kontaktu sa policijom te da dobijaju sve informacije koje su važne za istragu.

– Možemo da pozovemo u bilo koje doba dana i pitamo sve što nas zanima – napomenuo je.

Ipak, ovom čovjeku čija porodica je doživjela veliku tragediju, nije lako. I dalje se na ulici susreću sa raznim komentarima koji su izuzetno neprijatni za sve njih.

– Mene ovdje svi poznaju i pamte po rukometu. Želim da skinem ljagu sa porodice, pogotovu sa ove djece, ali o tome ćemo tek pričati – navodi sagovornik.

Dok porodica Ilić sa zebnjom i nestrpljenjem čeka bilo kakvu informaciju o tijelu malene Danke, pažnja medija posljednjih dana bila je usmjerena na selo Zlot.

Komentari, koje su čuli spletom okolnosti na televiziji od porodice osumnjičenog Dejana bili su im gorki.

Sagovornik beogradskog medija na kraju je otkrio i da Miloš i Ivana trenutno nisu u Boru, jer je Dankina majka na pregledima zbog trudnoće koju vodi.

Podsjećamo, Danka Ilić iz Bora, djevojčica koja nije napunila ni dvije godine, ubijena je 26. marta ove godine u Banjskom Polju.

Za zločin nad djetetom kakav Srbija još ne pamti osumnjičeni Srđan J. (50) i Dejan D. (50).

Tijelo dvogodišnje Danke Ilić još nije nađeno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button