EstradaVijesti Top 5

Toni Bijelić novu djevojku upoznao i s Anom Nikolić: Ponosno je svima pokazivao, evo gdje su se provodili

Suprug Dragane Mirković, Toni Bijelić već mjesecima živi s novom ženom koja je znatno mlađa od njega, a koju se nije trudio ni da krije od ljudi, barem dok se zvanično ne razvede.

Bili u Hrvatskoj

On je novu izabranicu nedavno čak upoznao i s Anom Nikolić, s kojom su se vidjeli u Hrvatskoj!

– Oni su bili u jednom mjestu na primorju i to s Anom i još jednom osobom. Toni uopšte nije krio da ima novu žensku osobu u životu i da je zaljubljen. Ne znam samo da li Dragana zna za to, mislim na to druženje i susret, jer je Ana u dobrim odnosima s njom i prethodno joj je bila i na koncertu u Areni, 16. februara – kaže naš izvor.

Kako se čulo još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mjesecima nisu živjeli na istoj adresi, a biznismen je uveliko započeo život s drugom ženom.

– Oni žive u dva mjesta… Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana riješiti da izda zvanično saopćenje jer je sve postalo baš očigledno – rekao je izvor Telegrafa.

Podsjetimo, Dragana je sljedećim saopćenjem obavijestila javnost da se razvodi od Tonija s kojim je dobila dvoje djece – kćerku Manuelu i sina Marka:

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. S velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka.

Već dugi period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući nasilu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome s kim sam provela mnogo lijepih godina.

Težina trenutka

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima zahvaljujem za dosadašnju saradnju, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sljedeći put javiti s mnogo ljepšim vijestima, unaprijed zahvaljujem za razumijevanje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button