Vijesti Top 5

ŠOK! Drug monstruma Sulejmanovića objavio selfi s ubicom: “Danas je trebao biti ukopan u Vlakovu, svako zaslužuje da bude sahranjen”

Ubica Nermin Sulejmanović iz Gradačca koji je 11. avgusta brutalno prebio, a zatim i iz vatrenog oružja ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, ubio Denisa Ondera i njegovog oca Džengiza te ranio policajca i još jednu osobu prije nego je i sebi presudio, navodno je danas trebao biti ukopan u Vlakovu.

Tvrdi to Ammar Adrović, koji navodi da je monstruozni ubica bio “veliki drug”.

Njegov status prenosimo u cjelosti (čitajte na vlastitu odgovornost, op.a.):

– Nermin Sulejmanović, čovjek koji je počinio veliki zločin, još uvijek nije sahranjen. Danas je trebao biti ukopan u Sarajevu, na groblju Vlakovo, od strane svojih amidža koji su dogovorili ukop sa direktorom ustanove. To sve je izazvalo toliku kontraverzu da postoje pouzdane informacije da je zbog ovog slučaja danas hitno smijenjen direktor pokopnog društva.

Svako zaslužuje da bude sahranjen, ma kakav monstrum da je bio. Mnogo gori zločinci od Nermina su se ukopavali, ratni zločinci i razni drugi monstrumi koji su pobili, silovali i mučili na desetine, stotine, hiljade, desetina hiljada, stotine hiljada i milione ljudi, niko se nikada nije ispriječio ukopu takvih ljudi.

Edina Gačića koji je ubio rođenu majku i uz nju više ljudi, takođe su ukopali, bez ikakvih problema i otežavajućih procedura, i do sutra bih mogao pisati imena i prezimena onih koji su počinili još teže zločine od Nermina a koji su bez ikakvih tenzija ukopani.

Postali smo krajnje licemjerno društvo zbog svega ovoga oko Nermina! Ako kažemo da se Nerminu ne treba klanjati dženaza, to je tačno, ali ne zbog zločina koji je uradio, već zbog toga što se nije klanjao Allahu, svom Stvoritelju, i ako ćemo po islamu – dženaza namaz se ne bi trebala klanjati VEĆINI BOŠNJAKA, nikome ko nije klanjao do svoje smrti, potom onome ko je negirao bilo sta od islama, islamskog vjerovanja i po tome je poznat medju ljudima itd jer namaz je ono sto razdvaja vjernika od nevjernika a ubistvo ili ubistva ljudi su veliki grijesi koji počinioca ne cine nevjernikom u Allaha, pa kome Allah hoće oprostiće ubistvo, kome neće, kaznice ga.

Lično Nermina pamtim samo po dobrom, dugo smo se poznavali. U njemu je bilo dosta toga pozitivnog i dobrog. Pomagali smo se uzajamno i obilazili.

Izgubio je razum, počinio je veliki zločin kojeg se odričem, a svjedočim da je bio veliki drug, kome je bio drug. Sam sebi je naštetio jer nikakve sumnje nema da ga čeka vječna patnja na Onom svijetu, i bez obzira na to, zaslužuje ukop, napisao je Adrović.

Podsjetimo, Sulejmanović je Nizamu ubio ispred njihove desetomjesečne bebe, a događaj je prenosio na društvenim mrežama uživo. Zaslužuje li takav čovjek sahranu – šta vi kažete?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button