Estrada

Prvo oglašavanje Janjuševe babe Punimirke, uslijediće haos ukoliko Aneli dovede u Prijepolje: Fino se oženio, a sad… Nek je vodi kod oca i majke!

Ubrzo nakon završetka aktuelne sezone “Elite”, u Prijepolje, rodno mjesto Marka Janjuševića Janjuša, stiže, po svemu sudeći, nova snajka, Aneli Ahmić!

Aneli i Janjuš su se prije nekoliko dana konačno pomirili i sada javno, zvanično uplovili u emotivnu vezu u kojoj su, kako oboje tvrde, procvjetali. Ne prestaju da se ljube, jedno drugom izjavljuju ljubav i planiraju zajedničku budućnost, a kako su noćas najavili, u emisiji „Pitanja novinara“, vjenčaće se 11. avgusta na Velikoj plaži u Ulcinju, u Crnoj Gori.

Tim povodom, prvi put otkako Janjuš učestvuje u rijaliti programima, za Pink oglasila se njegova baba Punimirka Janjušević, koja je bila iznenađena kada su joj rekli da joj se unuk zaljubio, te da ima novu djevojku. Kako kaže, ne prati njegovo učešće u „Eliti“.

Marko moj? Ja to ni ne stignem da gledam, Boga mi. Šta kažete, zaljubio se, ima djevojku? On se zaljubljuje u njih deset – bez dlake na jeziku priča Janjuševa baba koja, po svemu sudeći, i dalje žali za bivšom snajom Enom.

‘Ajde, Boga ti, on se bio fino oženio, bio je baš blesav… Dobio je i dijete i sve, ne znam šta sad radi.

Punimirki su, takođe, predočili da joj se unuk sada zabavlja sa Aneli Ahmić.

Aneli? Ja nemam pojma, stvarno, ne gledam otkad mi je muž umro, on je to non-stop gledao – iskrena je ona, a za kraj su je pitali da li će prihvatiti Aneli ukoliko je Janjuš bude doveo u Prijepolje.

Nek dođe, šta me briga, meni ništa ne čini. Šta me briga, Boga ti, ima Marko majku i oca, pa nek je vodi kod njih – poručila je Punimirka za Pink.rs.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button