Vijesti Top 5

“Sve čestitke, smiri ludog Milojka” HIT REAKCIJE na zbog Nikšićeve izjave da su partizani porazili četnike

Premijer FBiH Nermin Nikšić na društvenim mrežama izazvao je brojne reakcije zbog izjave koju je dao u Banjoj Luci, gdje se nalazio sa drugim liderima trojke povodom Dana državnosti.

Naime, lideri trojke su u Banjoj Luci dočekani sa zvižducima okupljenih pripadnika BORS-a, a Nikšić je na pitanje novinarke da li je došao da provocira kazao:

– Neko je sve njih prevario. Partizani su porazili četnike u 2. svjetskom ratu. Banja Luka je u Bosni i Hercegovini, ne u Srbiji – poručio je Nikšić, koji je u nastavku odgovorio i na novinarsko pitanje “da se Banja Luka nalazi u RS koja ne priznaje ovaj praznik“.

– Da, ali se Republika Srpska nalazi u Bosni i Hercegovini. I kada putujete u Srbiju putujete sa pasošem kao Bosanci – kazao je Nikšić.

Na to je reagovao i Nebojša Krstić, bivši šef kabineta nekadašnjeg predsjednika Srbije Borisa Tadića.

– Partizani nisu porazili četnike. Četnike su porazili Englezi… izdajom – napisao je Krstić.

Na Krstićevu objavu uslijedili brojni komentari: „Koliki li je taj tvoj rezervoar gluposti“, „Bitno je da se svi slažu da su četnici poraženi“, samo su neki od komentara na Krstićev tvit.

Komentari su uslijedili i na Nikšićevu objavu direktno: „Što ti treba ovo, znaš da te cijenim, to treba da ti bude preče od bilo čijeg mišljenja u RS. Ti si gospodin, imaš državnički kapacitet, treba da budeš ključni čovjek za normalizaciju odnosa. Zato ubuduće pusti populiste i smiri tog tvog ludog Milojka“, „Sa silom samo silom“, „Sve čestitke za posjetu našoj Banjoj Luci“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button