Estrada

ON JE IGRAO ZA REAL MADRID, A ONA JE PRAVA LJEPOTICA Ovo su BRAT I SESTRA Filipa Živojinovića po majci

Boba Živojinović je Filipa dobio iz ljubavi sa Zoricom Nakić, koja se kasnije udala za bivšeg hrvatskog košarkaša Iva Nakića sa kojim ima dvoje djece Ivu i Marija.

I dok su svi oduševljeni Ivinom ljepotom, Marijo je poznati košarkaš, a u jednom trenutku je igrao za Real Madrid.

– Osim košarke, koja je moja najveća ljubav i naravno odličnog uspjeha u školi, bez kojeg se i ne može biti član Real Madrida, obožavam muziku i slušam baš sve i u svakom slobodnom trenutku, jer to me relaksira i čini dodatno sretnim i zadovoljnim – rekao je ovaj mladi sportista u jednom intervjuu.

Inače, Filip je prije izvjesnog vremena na svom Instagram profilu objavio fotku sa bratom i sestrom, na kojoj su njih troje zagrljeni, a osmjeh su raširili od uva do uva, i upravo on govori o tome koliko su bliski.

Filip je posebno vezan sa svoju sestru Ivu. Njih dvoje su izuzetno bliski, te koriste svaku priliku da provode vrijeme zajedno. Takođe, sjajno se slažu i u poslu, te je Iva radila i kao kostimograf na filmu koji je stvarao njen brat, a posljednji put smo imali prilike da je vidimo na Filipovom Instagramu i možemo slobodno reći da je prava ljepotica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button