Estrada

SVI GLEDAJU U TANJU SAVIĆ I NJENOG DEČKA NA AERODROMU Pjevačica sa kačketom na glavi i naočarima, a evo šta radi zgodni pilot

Pjevačica Tanja Savić našla je svoj mir pored 11 godina mlađeg pilota Muhameda Mukija Bešića od koga se sada ne odvaja. Tanja i Muki uhvaćeni su i ove nedjelje na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, kada su se vraćali sa pjevačicinog nastupa.

Kao pravi džentlmen Bešić je vukao kofere svoje ljepše polovine sve do automobila kojim su se odvezli u pravcu Tanjinog doma.Folkerka je ovom prilikom ponijela braon trenerku, kaput i kačket iste boje, dok ljudi nisu skidali pogled sa ovog zaljubljenog para.Podsjetimo, Tanja je nedavno prvi put progovorila o novoj ljubavi i izabraniku.

– Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vrijeme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to poslije svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude sretna i da malo bude upućena u moj život. Prioritet je da deci bude dobro i meni je sreća moje djece najbitnija. Ja pazim na njihova osjećanja veoma, oni su u osjetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređuju neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi priđe i pravo vrijeme. Treba da se deci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Ja stvarno cijenim porodične vrijednosti i djeca su mi na prvom mjestu – kaže Tanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button