EstradaVijesti Top 5

PUBLIKA NA NOGAMA Aleksandra Prijović ponovo zapjevala u “Zetri”, zablistala u srebrnoj haljini sa kristalima

Nakon jučerašnjeg spektakla Aleksandra Prijović večeras ima još jedan veliki koncert u Sarajevskoj Zetri.

Muzička zvijezda počela je jako, odmah je ljude podigla na noge svojim velikim hitovima, a publika je svaku pjesmu pjevala sa njom u glas.

Aleksandra je za drugo veče spremila dugu, srebrnu haljinu sa dubokim dekolteom.

Večeras će sa Prijovićkom na binu izaći Osman Hadžić. Kako je Osman rekao mnogo mu je drago što će večeras biti njen gost.

– Aleksandra obožava moje pjesme a i ja njene. Još sinoć sam trebao da budem u Zetri međutim nešto se malo prije koncerta promijenilo. Jako se radujem što ćemo otpjevati moju pjesmu zajedno, čast je i meni a i njoj. To je predivna žena – rekao je Osman.

Inače, na prvom koncertu u jednom trenutku na bini se Prijovićki pridružio sin Aleksandar, a pjevačica tada nije mogla da zadrži suze, te se i zahvalila svojim najmilijima, koji su došli da je podrže, majci, ocu, mužu, baki, djedu, ali i svekru Bobi Živojinoviću i djeveru Viktoru.

Da podsjetimo, muzička zvijezda Aleksandra Prijović rasprodala je tri velika koncerta u sarajevskoj Zetri.

Sarajevo je Aleksandrina druga stanica na regionalnoj turneji “Od istoka do zapada”, nakon tri uzastopna koncerta u beogradskoj Areni.

Aleksandrin tim od čak 70 ljudi je došao da bi radili na koncertima, pored zaposlenih u sarajevskoj organizaciji, pa je evidentno da ništa ne prepušta slučaju u želji da fanovima da maksimum.

Aleksandra je svim svojim ljudima platila hotel, a za smještaj je pjevačica izdvojila 10.000 eura, piše Blic.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button