Estrada

Goca Tržan otvoreno o ljubavi: Moj suprugu Raša je potpuno lud

Pjevačica Goca Tržan poznata je po svojoj iskrenosti i otvorenosti, ne samo kada je u pitanju njena karijera, već i kada je riječ o njenom privatnom životu koji intrigira javnost.

Nakon završetka prvog braka s Ivanom Marinkovićem, s kojim ima kćerku Lenu, Goca je započela romansu sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem. Njih dvoje su odlučili ponovo zakoračiti u brak i već 12 godina uživaju u ljubavi.

Goca je u svojoj emisiji otkrila kako je teško zadržati njenu pažnju i kako je Raša jedini muškarac koji joj to uspijeva.

– Nisam mogla biti sa nekim ko nije često prisutan, mora biti blizu da ga mogu imati kad god poželim, a da mi ne dosadi. Muškarci mi dosađuju iznimno brzo, jedini muškarac koji mi nije dosadio je moj sadašnji suprug jer je potpuno lud, priznala je Goca.

Pored ljubavi i podrške od supruga, Raša se ističe kao zaštitnički nastrojen otac kada je riječ o vaspitanju i odgoju njene kćerke iz prvog braka, Lene.

– On je vrlo posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim Lena pomene nekog dečka, on se odmah zabrine, a ja mu kažem: ‘Hajde, opusti se, pusti je’. Raša je čovjek koji uspješno balansira između nas dvije, posebno kada obje postanemo zahtjevne, nedavno je izjavila Goca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button