Vijesti Top 5

“Djeca mi ne voze lambordžinija i ne šmrču” Dino Merlin otvoreno progovorio o porodici

Dino Merlin decenijama je jedan od najcjenjenijih pjevača sa naših prostora, ali rijetko kada otkriva detalje iz privatnog života.

Ono što je poznato je da Dino ima dvoje djece, kćerku Naidu i sina Hazmu, a sada je iznenadio javnost i o njima govorio javno.

Čuva li suprugu od javnosti i koliko mu je privatni život važan, komentiraju brojni pa su se dotakli i te teme: “Ne razumijem ljude koji imaju potrebu da svojoj karijeri dodaju “ljubim drugog” “sretno sam se razvela” – onda nemaš što da kažeš s onim osnovnim zbog čega si ti tu. Moja supruga je rekla “šta ja tu tražim, ja imam svoj posao, ti imaš svoj posao.” Ona meni pomogne jer crta bine. Moja porodica je moja mala firma. Da nisu djeca sa mnom, oni bi bili daleko, bio bih ih željan.”

Kako kaže, najsrećniji je što je svoje nasljednike vaspitao da nikada ne budu bahati, već žive zdravim i pristojnim životom.

– Važno je ostati čovjek u onim najelementarnijim stvarima. Recimo, ja sam jako srećan zbog mog privatnog djela, jer nikad nećete pročitati da moj sin vozi “lambordžinija” ili nekog “ferarija”, kako su bahati, da šmrču… Moja su djeca pristojna, radna – rekao je Merlin, pa dodao:

– Najveća sreća mi je kad dođe neki taksista i kaže: “Znam ja tvoje pjesme i sve, al’ što su ti djeca skromna”. E, to ti je najveće postignuće. Drago mi je što živimo jedan pristojan život i solidarni smo s ljudima – rekao je pjevač za HRT.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button