Estrada

Život kao iz filma! Voyage ima tek 22, obara rekorde u regiji i zvijezde je serije ‘U klinču’

Najveća regionalna zvijezda novije generacije, muzičar Mihajlo Veruović Voyage, sjajno se snašao u hit seriji ‘U klinču’.

Ako niste za njega još čuli, ne znamo gdje živite. Voyage lice je koje trese regionalnu scenu, već nekoliko godina..

Pravo ime Beograđana je Mihajlo Veruović i već osvaja trending. Reper i tekstopisac se proslavio pjesmama kao što su ‘Koraci u noći’, ‘Otrovan’ i ‘Budi tu’.

Ipak, najveću popularnost je stekao u trogodišnjoj vezis poznatom s pjevačicom Anđelom Ignjatović , znanoj pod umjetničkim imenom Breskvica . Kada je njihova veza procvjetala, počele su se nizati saradnje koje su urodile pjesmama pogledanimi do 20 miliona puta na YouTubeu. Prva i najpopularnija pjesma teen senzacije je bila ‘Vrati me’, izdana 2019. godine.

Na samom početku veze znalo se kako će to dvoje, tada tinejdžera, biti prava senzacija. Ubrzo su gotovosvi mladi na Balkanu pjevušili njihove pjesme, a mnogi su im nagoviještali abnormalno jak i veliki uspjeh. Iako Voyage pliva u ‘trap’ vodama, a Breskvica u popularnoj glazbi, ostvarili su saradnje sa srbijanskim turbo folk i trap folk zvijezdama.

Iako su mnogi se koristili pomalo već izlizanom frazom kako će im samo nebo biti granica, ali tu granicu je navodno ucrtala, ni manje ni više, nego jedna aplikacija.

Breskvica se nakon turbuletnog perioda u vezi s Voyageom pronašla u zagrljaju drugog jer seupravo njemu požalila na svoju vezu.

“Rekla mu je kako Voyage pokušava upravljati njezinim životom. Rekla je kako im se veza odavno raspada i kako to već dugo nije odnos koji ona želi. Tajno su se sastajali, dok je Voyageu govorila kako je kod kuće. Sve je funkcioniralo bez problema do trenutka kada je Breskvicu otkrila lokacija na aplikaciji koju je on pratio.Tada je Voyage shvatio kako ga danima laže i nastala je drama. Obrisali su zajedničke fotografije i prekinuli”, potvrdio je izvor za Blic.rs .

Rekao je tada kako se ne osjeća povrijeđenim, ali: “mi nedostaju lijepi trenuci kojih se sjećam i to je bolno”, dodao je za Blic.rs. Ipak, razlog njihovog prekida za javnost će ostati nepoznanica pa će se morati zadovoljiti navodima.

Nažalost, njihov prekid sedmicama je bio top tema beogradskih govorkanja i regionalnih medija.

Inače, Voyageova ljubav prema muzici je počela u osnovnoj školi i traje do danas. U srednjoj školi je tu ljubav podigao na iduću razinu pa je sa svojom ekipom prijatelja osnovao rep grupu pod nazivom Company. Prvi singl rap grupe izbacili su 2015. godine sa imenom ‘Priđi bliže’, a 2017. godine su izbacili i ‘Do kraja sveta’ kao i mnoge druge.

Drugi duet sa Breskvicom je išao krajem 2019. i zvao se ‘Budi tu’, pa je kraj godine Voyafge iskoristio za objavu još jedne pjesme ‘Koraci u noći’ zajedno sa Vukom Mobom i Breskvicom.

Mihajlo Veruović Voyage

Inspiraciju za umjetničko ime Voyage je pronašao u Francuskoj, gdje je živio dugo godina. Naime, Mihajlo je sin bivšeg telohranitelja Zorana Đinđića , nekadašnjeg srbijanskog premijera koji je ubijen 2003. godine. Riječ je o Milanu Veruoviću koji je napisao knjigu ‘Treći metak’. Nakon ubistva Đinđića, Verouvić je s porodicom morao otići i godinama živjeti u inozemstvu. Voyage ne voli govoriti previše o tom iskustvu, no ističe da je sretan i ponosan na svoju obitelj i sve ono što su zajedno prošli. 

Podsjećamo kako je svojom najnovijom pjesmom ‘Euforija’ pregazio Adelein novi hit ‘Easy On Me’ s nadolazećeg albuma '30’ koji cijeli svijet željno iščekuje – osim Balkana. U zemljama bivše Jugoslavije je Voyageova ‘Euforija’ pretekla u trendingu megapopularnu Adele koja se vratila fizički i mentalno jača, i uz sve to s novim albumom. Ipak, nedovoljno za naše prostore i publiku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button