Crna hronika

UBIO ROĐAKA PA SE PRAVIO LUD: Određen pritvor Sulejmanu koji je izbo vlasnika pečenjare

Viši sud u Novom Sadu odredio je sinoć pritvor do 30 dana državljaninu BiH Sulejmanu G. (27), osumnjičenom da je 22. novembra ubio rođaka Milana Tucakova (54), inače vlasnika poznate pečenjare na Detelinari.

U saopštenju suda se navodi da mu je pritvor određen zbog opasnosti od bjekstva, mogućeg uticaja na svjedoke i ponavljanja krivičnog djela, kao i zbog uznemirenja javnosti.Sulejman G. je, podsjetimo, nakon zločina pozvao policiju i rekao da mu se Milan nekoliko dana ne javlja na telefon i da je zabrinut za njega. Na taj način on je zapravo htio da osigura sebi alibi i tako prevari inspektore.

Međutim, iskusni policajci su na osnovu DNK tragova, kao i snimaka sigurnosnih kamera, utvrdili da je kobne noći u stanu ubijenog Tucakova bio upravo Sulejman G. i još jedna za sada nepoznata osoba za kojom se traga.

Beživotno tijelo Tucakova, izbodenog u stomak, pronađeno je u stanu koji je iznajmljivao u Zmaj Jovinoj ulici.

Iako su istražitelji odmah identifikovali da je Sulejman ubica, inspektorima je trebalo par dana da ga lociraju. On je otkriven u Beogradu i uhapšen u Terazijskom parku.

Prilikom privođenja, pravio se da je iznenađen i stalno je ponavljao da mora da je neka greška, jer je on prijavio da mu je nestao rođak Milan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button