Estrada

Nikolina Pišek na event stigla u pratnji zgodnog muškarca i pokrenula glasine o novoj romansi

Ovogodišnje, 21. izdanje Zagreb Film Festivala otvoreno je projekcijom filma ‘Sedmo nebo’, a premijeru nisu propustile ni brojne poznate osobe, među kojima je bila i voditeljica Nikolina Pišek.

Lijepa voditeljica pojavila se u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja i modnog dizajnera Borisa Banovića, a par je poprilično zbunio njezine pratitelje njihovom nedavnom objavom.

Foto: PressAMZ

Naime, Boris je na svom Instagram profilu objavio fotografiju s Nikolinom i u opis napisao: ‘Par ponovo napada’.

Atraktivna brineta par sat kasnije, ponovo je objavila njegov Instagram story i postavila anketu pratiteljima. ‘Hoće li me ikada zaprositi?’ upitala je svoje fanove, koju su imali opciju odgovoriti ‘da’ ili ‘ne’.

Foto: Printscreen

Inače, Nikolina i Boris, poznatiji kao Fashion Guru, javnosti su poznati još iz popularne emisije ‘Red Carpet’, u kojoj je Banović komentirao odijevanje poznatih zvijezda, posebno s ovih prostora.

‘U prosjeku jednom godišnje objavim fotku s ovim likom. Ne zato što je posebno zgodan, češće je nezgodan, gotovo svakodnevno grintav, nego zato što je drug. Dobaci neku krpu i kaže da ću izgledati top.

I zato što izgledamo kao ‘match made in heaven’, iako smo sve osim toga. I zato što se oko svih trudi da budu je*eno stilizirani, a meni dobaci neku krpu, kaže da zavežem špagom i da ću izgledati top. Ja sam često dovoljno glupa da poslušam. Srećom, ovu večer nisam . Reci što imaš sad, Boris Banović’, našalila se jednom prilikom Pišek.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button