Crna hronika

DRAMA U TUZLI: Hasan iz Banovića sa Senahidom pokušao autom zgaziti dvije osobe

Tokom noćnih dati današnjeg dana dogodio se dramatična situacija u tuzlanskom naselju Krojčica a brzom reakcijom MUP-a Tuzlanskog Kantona, opasni momci lišeni su slobode piše Crna-Hronika.

Dvojica muškaraca u alkoholiziranom stanju prvo su udariti automobilom marke Hyundai dvije osobe, pobjegli sa mjesta događaja, zaputili se na obližnu benzinsku pumpu, izvršili krađu goriva i pobjegli.

Brzom reakcijom službenih osoba, lica su pronađena i lišena slobode te se nalaze u prostoru za zadržavanje lišenih osoba dok dežurni tužilac ne odredi daljne mjere.

Šta se desilo?

Hasan A. iz Banovića zajedno sa svojim prijateljem Senahidom K. u večernjim satima su u vidno alkoholisanom stanju izašli iz vozila na prevoju Krojčica te počeli da mokre, nakon čega im je prišao vlasnik parcele zajedno sa sinom i zamolio ih da to ne rade da bi dok su se nalazili na putu, Hasan A. zaobišao ih vozilom i udario oba lica, kad je vidio da su ustali ponovo, ubacio je u rikverc i ponovio istu radnju.

Opasni momci su se zatim udaljii u nepoznatom pravcu, međutim na obližnim tuzlanskim benzinskim pumpama Opasn Hasan A. se zaustavio te natočio goriva u vrijednosti 50KM te odbio da plati nakon čega se pokušao udaljiti iz grada Tuzle.

Intervencijom PS Zapad, isti je lociran na samom izlasku iz grada Tuzle gdje je zaustevljen, kontrolisan i lišen slobode te odveden u pritvor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button