KuharSvakodnevnica

Kako se pravi najbolja smjesa za pohovanje

Meso će iznutra ostati sočno, a korica će biti hrskava.

Pohovano meso voli većina ljudi, jer je specifičnog ukusa. Međutim, nekada se zbog brašna i prezli napravi veliki nered, a i smjesa za pohovanje ne ispadne uvijek onako kako ste željeli. Smjesa za pohovanje treba da bude takva da meso ostane unutra sočno, a da korica bude hrskava.

Zato sa vama dijelimo jedan recept za savršenu smjesu za pohovanje, a tajna je u pivu!

Sastojci:

  • 3 jaja
  • 5 kašika brašna
  • 1 kašika prezli
  • 1/2 kašičice soli
  • 200 ml piva

Priprema:

Jaja umutite, pa u njih dodajte brašno, so, prezle i pivo. Meso uvaljajte u ovu smesu, pa ga pecite na regularan način, prenosi Krstarica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button