TikTok

Plesala je NE SLUTEĆI DA ĆE JOJ TA NOĆ PROMIJENITI ŽIVOT: Sve se desilo u trenu (VIDEO)

Prvi susret sa partnerom i početak neke naše romanse svi pamtimo, pogotovo ako je to nešto što je bilo sudbinski i osoba sa kojom smo kasnije otpočeli zajednički život. Takvi susreti se uglavnom dešavaju spontano i niko ih ne planira. Čak i da su isplanirani u malom procentu se obistinjuju i pretvaraju u romantične veze.

U trenucima kada se dešavaju neke stvari koje će potpuno izmijeniti i preokrenuti našu stvarnost i život, često nismo svjesni, a vjerovatno nije bila ni Loren Šaris koja se jedne večeri zabavljala u klubu sa drugaricom i pronašla muža.

U snimku koji je sakupio 3,8 miliona sviđanja vidi se kako drugarica snima njih dvije dok plešu u izlasku kada se u kadru pojavljuje muškarac koji se “sudara” sa njenom drugaricom. U tom trenutku zbunjeni momak gleda u nju dok se djevojka smije, a onda počinju spontano da plešu i da se zabavljaju.

– Nisam ja uhvatila najbolju drugaricu na početku ljubavne priče- piše u objavi snimka koji je prvo podijelila Džasmin Robinson, njena drugarica koja je ovjekovječila ovaj trenutak, a onda ga je podijelila i ona na svom profilu.

Simpatičan trenutak kada dvoje nepoznatih ljudi spontano uspostavljaju kontakt gdje se među njima rađaju prve simpatije, je oduševio ljude na Tiktoku, a mnogi su komentarisali kako ulazak u neke veze koje obećavaju nikada nije bio lakši ako je suditi po ovome što smo vidjeli.

@lorensharice

Well…that was cute lol #alovestory @Jazmine Robinson

♬ SEE YOU AGAIN ALT INTRO – bunnyhop

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button