Influenseri

ZA SPAVAĆU SOBU SPREMNA! Kadrovi Stanije Dobrojević dižu temperaturu, u ovakvom izdanju DOČEKUJE ASMINA

Starleta Stanija Dobrojević svoje fanove počastila je provokativnim kadrovima na društvenoj mreži Instagram, povodom predstojećih praznika.

Ova starleta već neko vreme uživa u Americi i redovno dijeli trenutke iz svog privatnog života, ali i provokativan sadržaj. Fotografije Stanije često su na ivici erotike, a njene poze nikada nisu bile provokativnije, što muškom dijelu populacije nikada nije smetalo. Najnovija objava na Instagramu izazvala je totalnu pometnju, a mnogi su se zapitali šta li Stanija pokazuje na platformi za odrasle, odnosno OnlyFansu, ako je ovoliko provokativna na Instagramu.

FOTO: INSTAGRAM.COM

Stanija se pohvalila kako obilazi šoping molove i čašćava se skupocjenim poklonima, a onda je, povodom praznika, odlučila i da počasti mušku populaciju na njenom Instagram profilu, pa je objavila nikad izazovniju fotografiju u se*si donjem vešu.

Iako se podrazumijeva da je starleta ovakva u spavaćoj sobi, ona nerijetko ovakav sadržaj podijeli putem društvenih mreža, a mnogi su se upitali kako to toleriše njen sadašnji izabranik, Asmin Durdžić, koji je, kako Aneli Ahmić govori, njoj branio i fotografije u kupaćem kostimu.

FOTO: INSTAGRAM.COM

Inače, Stanija na osnovu ovakvih objava ozbiljno zarađuje, o čemu je i sama govorila.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button