KuharSvakodnevnica

Kad pržite ribu dodajte jedan sastojak i NEPRIJATAN MIRIS će nestati odmah

Riba je veoma zdrava, ali je rijetko ko sprema u kući ili stanu jer ima jak, neprijatan miris.

Ipak, iskusni kuhari znaju trik, koji pomaže ne samo u profesionalnim kuhinjama, već i u onim malim, domaćinskim u kojima se posebno tokom praznika razlože razni mirisi.

Ako i vi ne želite da vam cijela kuća miriše na ribu nakon prženja potrebno je da znate jedan trik. On ne samo da će ublažiti i neutralisati miris ribe, već će učiniti da on bude hrskava, a unutra preukusna.

Sve što treba da uradite je da u tavu sipajte 100-125 ml mlijeka. Kad se dobro zagrije stavite ribu, pa je okrenite na jednu, pa na drugu stranu.

Riba će biti mekana, a miris će nestati. Ukoliko spremate posnu trpezu možete koristiti neku posnu varijantu mlijeka poput bademovog, piše espresso.co.rs.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button