Vijesti Top 5

PRITISAK JAVNOSTI USPIO: Bingo povukao nagradnu igru?

Bingo je na društvenim mrežama jučer objavio kako je pokrenuta velika nagradna igra, a sudeći prema komentarima, njihovi kupci su ogorčeni.

Naime, kako bi sudjelovali u nagradnoj igri morate kupovati brendove Ariel, Lenor, Fairy ili Mr. Proper, a najvjernije kupce su odlučili nagraditi vaučerima za kupovinu bijele tehnike u Bingu, frižiderima i veš mašinama.

“Posjeti Bingo trgovine u periodu od 3.11. do 28.12., kupi proizvode brendova Ariel, Lenor, Fairy, i/ili Mr. Proper u iznosu od 20 KM ili više na jednom računu i pošalji SMS poruku sadržaja: broj fiskalnog računa(razmak)ime i prezime(razmak) i grad iz kojeg je učesnik na broj 091 112 404 jer svake sedmice možeš osvojiti super nagrade”, pišu iz Binga.

Društvenim mrežama kruže pozivi na bojkot izraelskih proizvoda i kompanija, a usljed bombardovanja Gaze koje je odnijelo hiljade života.

Bingo je sa svih svojih društvenih mreža uklonio nagradnu igru, piše portal Crna Hronika.

Pritisak javnosti uspio je zaustaviti nagradnu igru, a kompanija Bingo se još nije zvanično oglasila. Kompanija je nagradnu igru sklonila, kako sa društvenim mreža, tako i sa zvanične web stranice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button