Crna hronika

Marsel jutros napuhao 1,26 promila: Audijem se zabio u kuću, uništio i dvije bandere

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros u naselju Par Selo na teritoriju grada Tuzle. U nesreće je učestvovalo jedno putnično motorno vozilo marke Audi A5.

Zbog neprilagođene brzine, vozač automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio sa ceste. Zabio se u porodičnu kuću i prevrnuo se na krov. Na kući kao i na automobilu pričinjena je veća materijalna šteta. Na sreću nema smrtno stradalih osoba. Vozač je povrijeđen te mu je pružena medicinska pomoć.

“Tehnička intervencija u naselju Par Selo. Usljed nekontrolisane brzine vozilo se prevrnulo i udarilo u porodičnu kuću. Na svu sreću nije bilo smrtno stradalih” – potvrdili su tuzlanski vatrogasci. Prema riječima dežurnog operativnog u MUP-u TK, nesreća je prijavljena u 5.30 sati.

Nesreća se dogodila poslije 5h ujutro. Za volanom je bio 18-godišnjak Marsel koji nije imao položen vozački ispit. Napuhao je 1,26 promila.

“Išao je sigurno 200 km/h. Oborio je dvije bandere, oštetio kuću i uništio automobil. Pola naselja nema struje zbog njega. Pa šta razmišlja ova omladina, šta im je u glavama?” – kaže svjedok nemilog događaja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button