Sudbine

“NADAM SE DA ĆU IMATI BAR 1 OVAKAV DAN GODIŠNJE KAD OSTARIM”: Dedo iz Rumunije zagrijao srca u REGIONU!

Oni koji sumnjaju u ljubav i poštovanje, treba da pogledaju ovaj video. Snimak je kao je naznačeno u opisu, zabilježen u Rumuniji i pokazuje vremešni par koji je sjajan primjer istrajnosti jedne ljubavi.

Možda su neki zaboravili koliko je ljubav važna, pažnja neophodna, a poštovanje okrepljujuće. Djed sa snimka svakako to ne gubi iz vida. Voli i poštuje svoju suprugu, onako kako to zaslužuje žena, a njen osmjeh rekao je sve, i sigurno je da mu ona istom mjerom uzvraća ljubavlju, onako kako to on zaslužuje.

“Nadam se da ću imati bar jedan ovakav dan godišnje kad ostarim”, “Životni cilj”, “Moj muž i ja u budućnosti”, “Nadam se da ću naći svoju drugu polovinu i biti sretna kao njih dvoje”, “Provode zajedno vrijeme kao pravi blagoslov”, “Preživjeli su teška vremena, ali su ostali zajedno, nadam se da će poživjeti što duže. Bog ih blagoslovio”, komentarišu na Instagramu.

Možda i vi u vašoj okolini imate jedan ovako divan par pa možete izbliza da se uvjerite u vrijednost ljubavi i poštovanja. Možda upravo sada doživljavate priču koja obećava ovakav nastavak… Nani i dedi sa snimka svaka čast! Kada je u pitanju ljubav, onda traje. Kada je u pitanju poštovanje, onda ga neminovno prate ovakve emocije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button