KošarkaSport

SIJEVALE PESNICE! Grobari se međusobno potukli u Areni, nastao haos na južnoj tribini, objavljen i video!

Košarkaši Partizana igraju na svom parketu protiv Fenerbahčea meč Eurolige, a u finišu prvog poluvremena vidjeli smo nimalo lijepe scene jer je došlo do međusobne tuče između navijača beogradskog kluba koju je snimila i kamera.

Navijači Partizana i večeras su u Areni napravili nevjerovatan spektakl na meču sedmog kola grupne faze Eurolige protiv Fenerbahčea, ali sve to palo je u drugi plan zbog skandala koji se desio u finišu prvog dijela.

Partizan nije previše blistao u prvom poluvremenu što su košarkaši Fenera znali da iskoriste, no u samom finišu prvog dijela malo ko je uopšte gledao dešavanja na parketu.

Naime, navijači na tribinama u potpunosti su zanemarili utakmicu i gledali su u pravcu južne tribine u Areni gdje je došlo do žestoke tuče zbog koje je morala reagovati i policija.

Prema prvim informacijama potukli su se međusobno navijači Partizana koji su smješteni u “kopu” južne tribine. To su popularni Grobari i tribina gdje su oni najvatreniji navijači beogradskog kluba.

Na društvenim mrežama već se pojavio i video fizičkog obračuna između navijača Partizana, te još uvijek nije jasno zbog čega je došlo do sukoba, piše sportsport.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button