SudbineVijesti Top 5
Trending

Fatalna Sabina prevarila Alema Hidića za 10.000 KM: “Uzela mi je pare i otišla u Sarajevo”

Alem Hidić koji je rodom iz Novog Travnika, a godinama živi u Americi tvrdi kako ga je prevarila bivša djevojka koja mu je uzela pare i otišla. Pokušao je, kako je ispričao, više puta stupiti u kontakt s njom, njenim roditeljima, ali uzalud. “25 godina živim u Americi. Bio sam u dugoj vezi sa svojoj bivšom curom Sabinom. Ona je inače iz Busovače, a sada trenutno živi u Sarajevu i ima 33 godine”, započeo je Alem svoju ispovijest za Crnu-Hroniku.

Ispričao je kako su se upoznali preko Instagrama i bili 2,5 godine u vezi. Dolazio je, kaže, na odmor kod nje u Bosnu.

“Mi smo se sve ozbiljno dogovorili, ja sam joj poslao i papire da dođe u Ameriku. Počeo sam joj to sređivati. Ali ona je mene na kraju samo iskoristila. Prevarila me je za 10.000 dolara”, tvrdi ovaj mladić.

U svojoj ispovijesti je naveo kako je Sabini često pomagao “jer je uvijek kukala”.

“Uvijek je nešto izmišljala, ili je pokvareno auto, izgubila je posao, bolesna je. Ma uvijek nešto. Ja sam njoj slao pare i sve čak sam joj i posudio pare i sve sam očekivao da će ovdje doći. Obećala mi je to. Na sreću imam familiju i prijatelje u Busovači i saznao sam istinu o njoj. Ona, kada je bila blizu dolaska meni u Ameriku, se sa mnom posvađala i mene okrivila da se dopisujem sa drugim djevojkama. Da sam ja kriv, a da je ona u pravu. Htjela je da se izvuče na neki način. Dvije godine me je lagala. Nije mi rekla da ima sina. Ona je meni govorila da joj je to mlađi brat od 15 godina. Njen suprug je poginuo. Pobjegla je i od roditelja, otišla je za Sarajevo. Želim da upozorite ljude, da sa njima nemate nikakve poslove. To je mafija”, poručio je Hidić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button