Vijesti Top 5

Ramo Isak najavio kupovinu novog helikoptera: “Bit će još bolji, još kvalitetniji” (VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Ramo Isak išao je juče u Banju Luku na iftar. Ovog puta kao prevozno sredstvo koristio je automobil pošto ih je “malo više”, a i ne žuri im se.

Ujavnosti je u više navrata kritikovan zbog zbog prekomjerne vožnje helikopterom, ali ministar u tome ne vidi ništa loše.

– Razmišljao sam da dođem helikopterom, ali pošto nas je malo više i pošto smo došli na iftar i nemamo obavezu da se brzo vratimo u Sarajevo, došli smo vozilima.

FOTO: FB / RAMO ISAK

Isak: Trošak leta jednak kao vožnja automobilom

Da nas je bilo jedno dvojica, trojica, sigurno bismo došli helikopterom, tako da to nije ništa sporno, ja se vozim helikopterom i vozit ću se i dalje, sad planiram nabaviti još bolji, još kvalitetniji – kazao je on za N1.

Za vožnju helikopterom, koju mu svi spočitavaju, kazao je kako helikopter i pilot moraju i bez njega mjesečno obavljati određeni broj vožnji po pravilniku.

“On svakako mora da poleti jednom mjesečno, a trošak leta jednak kao vožnja automobilom. Ništa to dodatno ne košta građane, dozvole se moraju produžavati,” kazao je Isak za BHRT.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button